vopium
Vopium klar til iPhone 4

04 August 2010

Selv om man har brugt mange penge på en iPhone 4, vil man stadig helst ringe eller sende sms’er billigt til udlandet. Det kan man med nyeste version af Vopium, som nu også indeholder en forbedret chatfunktion, så man kan chatte med andre på bl.a. Facebook og MSN. Det er gratis at ringe jorden rundt i 15 minutter med Vopium.  

Danske Vopium har brugt sommeren på at forbedre sin applikation, så den nu er optimeret til den nye iPhone 4 og det nyeste styresystem til iPhone, iPod Touch og iPad, som hedder iOS 4.

Det betyder, at man kan ringe fra Danmark til Australien helt gratis fra sin iPhone 4, hvis man ringer til en anden mobiltelefon med Vopium og WiFi.

”iPhone-ejere i  hele verden har set fidusen ved vores applikation. Vopium er en af de mest populære kommunikations-applikationer til iPhone og hentes over 4.000 gange om dagen i Apple App Store. Med vores nyeste version til iPhone 4 kan man se, når ens kontakter, som bruger Vopium, er online, så man kan ringe gratis til dem – hvad enten de er i Danmark eller Damaskus,” siger Tanveer Sharif, der er CEO hos Vopium.

Ekstremt billigt at ringe til udlandet
Man kan også  ringe ekstremt billigt til fastnettelefoner eller mobiltelefoner, som ikke har tilmeldt sig Vopium. Eksempelvis koster det blot 22 øre at ringe til en thailandsk fastnet- eller mobiltelefon plus lokal mobiltakst i Danmark – eller næsten det samme som det koster at ringe fra Aalborg til København.

Med Vopium for iPhone 4 kan man nu også chatte med sine Facebook-venner samt brugere af Skype, MSN, Gtalk, AIM, Yahoo, ICQ og Twitter. Og man kan endda modtage besked om, at en kontakt ønsker at chatte, selv om man har lukket for Vopium-programmet på iPhone 4.

Vopium har også en avanceret  telefonfunktion, der sørger for at ens iPhone ringer billigst muligt over enten almindeligt mobilopkald, det mobile datanet eller Wi-Fi. Den seneste version indeholder også en række andre nyttige features, så som sms-skabeloner til beskeder som sendes ofte, mulighed for tilpasning af menu og lettere registrering.

“Vi har flere spændende features i støbeskeen. Lige nu har vi udnyttet nye funktioner, der fungerer godt på iPhone 4. Vi vil også gerne understøtte andre spændende funktioner som multitasking, men vi venter indtil, at disse funktioner bliver forbedret af Apple, så Vopiums brugere får en optimal brugeroplevelse,” fortæller Christian Eyde Møller, der er bestyrelsesformand hos Vopium.

15 minutter gratis taletid til hele verden
Lige nu tilbyder Vopium alle, der vil spare penge på at ringe til udlandet, at de kan teste programmet gratis i 15 minutter på iPhone eller 900 andre mobilmodeller.  Alt man skal gøre er at indtaste sit mobilnummer på vopium.com.


Yderligere information:

Christian Eyde Møller
Chairman of the board
m +45 40 17 02 20
e cem@vopium.com

Tanveer Sharif
CEO, Vopium
m +45 25 90 10 90
e ts@vopium.com