vopium
Ring længere og billigere under Eid-Ul-Fitr
Sig ”Eid mubarak” med Vopium

September 6, 2010

Når den muslimske højtid Eid-Ul-Fitr starter 10. september, kan det blive dyrt at udveksle hilsener med venner og familie i udlandet. Men downloader man den gratis Vopium-software, er det meget billigt at sige ”Eid mubarak” direkte fra mobiltelefonen.  
”Eid mubarak” betyder ”velsignet Eid”, og når over en mia. muslimer verden over markerer afslutningen af Ramadanen med Eid-Ul-Fitr-højtiden, er den venlige hilsen en afgørende ingrediens. Men det kan blive rigtig dyrt, hvis man har familie og venner i udlandet: Opkald fra en dansk mobiltelefon til et fastnetnummer i eksempelvis Pakistan koster typisk over 12 DKK i minuttet.

Men Vopium tilbyder billige minutter til alle, der vil sige ”Eid mubarak”. Med Vopium kan man eksempelvis ringe fra en dansk mobiltelefon til et nummer i Pakistan for kun 75 øre i minuttet plus lokal mobiltakst i Danmark.

”Stadig flere benytter Vopium til at sende en hilsen til venner og familie i udlandet, og sidste år blev minutforbruget til Pakistan eksempelvis øget med 160 procent. Ud over prisaspektet er der også fordelen ved, at man kan ringe direkte fra mobiltelefonen i en opkaldskvalitet, der er langt bedre end med fx Skype”, siger Christian Eyde Møller, bestyrelsesformand i Vopium.

Vopium kombinerer VoIP-teknologi, der overfører den internationale del af kaldet via internettet, med almindeligt fast- eller mobilnet på den lokale del, og derfor oplever man i modsætning til rene internetteknologier ikke forsinkelser, udfald eller dårlig lydkvalitet.

Man kan ringe helt gratis
Ringer man til en udenlandsk mobiltelefon, der også har installeret Vopium, og opholder begge personer sig i en WiFi-zone, er det endda helt gratis at ringe til hinanden.

”Vopium udvikler løbende nye løsninger, der giver brugerne ekstra værdi, og det gratis WiFi-tilbud er en del af denne strategi. Man kan også kommunikere med venner på GTalk, MSN, Twitter, Facebook og så videre direkte fra mobilen, og vi vil fremadrettet udvikle Vopiumsoftwaren, så den opfylder alle brugernes kommunikationsbehov”, siger Tanveer Sharif, CEO i Vopium.

PÅ GRUND AF SITUATIONEN I PAKISTAN GIVER VOPIUM 10 PCT. AF OMSÆTNINGEN PÅ KALD TIL PAKISTAN TIL OFRENE FOR OVERSVØMMELSERNE, OG FREM TIL 1.OKTOBER KAN MAN OGSÅ SENDE GRATIS SMS’ER TIL PAKISTAN.

FAKTA OM EID-UL-FITR

  • Under Eid-Ul-Fitr samles familie og venner, man deler god mad og børnene får gaver, som vi kender det fra den kristne jul.
  • Det præcise starttidspunkt for Eid-Ul-Fitr i Danmark varierer, da muslimerne følger den månebaserede kalender.
  • Muslimer afholder årligt to Eid-fester: Eid ul-Fitr og Eid ul-Adha, der markerer afslutningen på pilgrimsrejserne til Mekka.
Yderligere information

Christian Eyde Møller
Chairman of the board
m +45 40 17 02 20
e pr@vopium.com

Tanveer Sharif
CEO, Vopium
m +45 25 90 10 90
e pr@vopium.com