vopium
Vopium byder Googles Gmail-telefon velkommen

31. august 2010: Danske Vopium, der leverer internet-telefoni via mobiltelefoner er glade for, at Google netop har lanceret telefoni via pc’en, da det kan få endnu flere til at se fordelene ved Vopiums service, som i modsætning til Google kan bruges på 900 forskellige mobilmodeller til andre mobiler og fastnettelefoner.

Flere og flere foretager telefonopkald uden om de traditionelle teleoperatører og fører samtaler langt billigere over internettet. Google har også lanceret online-telefoni på pc’en via e-mailprogrammet Gmail.

Vopium, der tilbyder meget billig internettelefoni via mobilen, er glad for Googles nye tjeneste:

” Vi ser Googles entre på internettelefoni-markedet som et positivt træk, da en stor del af de mange millioner brugere af Googles produkter endnu ikke har prøvet at ringe via internettet. Det får de nu mulighed for, og de vil opdage, hvor mange penge der kan spares og hvor nemt det er at bruge. Dermed håber vi, at en stor del af Googles brugere også ønsker at spare penge, når de ringer og sender sms’er fra deres mobiltelefon til udlandet. Det kan vi nemlig også tilbyde.I modsætning til Googles telefoni, som kun kan bruges, når man sidder foran en skærm med et headset, virker Vopium på mobilen overalt” siger Christian Eyde Møller, bestyrelsesformand hos Vopium.

Vopium har specialiseret sig i billige opkald og SMS, især til udlandet, over almindelige mobiltelefoner til andre mobiltelefoner eller fastnetlinjer.

Man kan også chatte gratis med Vopium over mobilen, uanset om man bruger Skype, Messenger, Facebook, Gtalk, AIM, Yahoo, ICQ og Twitter.

15 minutter gratis taletid til hele verden
Med Vopium kan man ringe ekstremt billigt til fastnettelefoner eller mobiltelefoner, selvom de ikke er tilmeldt Vopium. Eksempelvis koster det blot 22 øre at ringe til en thailandsk fastnet- eller mobiltelefon plus lokal mobiltakst.

Lige nu tilbyder Vopium alle, der vil spare penge på at ringe til udlandet, at de kan teste programmet gratis i 15 minutter. Vopium kan bruges på 900 mobilmodeller, eksempelvis iPhone og Android-mobiltelefoner. Alt man skal gøre er at indtaste sit mobilnummer på Vopium.com.

”Men selv om vi satser mest på mobiltelefoner, lancerer vi også snart et gratis pc-program, Vopium Desktop, som også kan bruges til at ringe billigt og endda gratis til andre Vopium- og Skypebrugere,” siger Tanveer Sharif, der er CEO hos Vopium.


Yderligere information:

Christian Eyde Møller,
bestyrelsesformand,
tlf. +45  40 17 02 20,
e-mail: cem@vopium.com

Tanveer Sharif,
CEO, Vopium,
tlf. +45 25 90 10 90,
e-mail: ts@vopium.com